Bedrijfsgegevens

Foodborden.nl

Industrieterrein Boekelermeer
De Droogmakerij 78
1851 LX Heiloo
E: info@foodborden.nl
T: 085 – 004 33 80

Foodborden worden ontworpen en geproduceerd in Nederland, zo ondersteunen we de lokale economie en besparen het milieu.

Openingstijden
Ma: 8 – 16:00 uur
Di: 8 – 16:00 uur
Wo: 8 – 16:00 uur
Do: 8 – 16:00 uur
Vrij: Gesloten

K.v.K. nr. 56916523
BTW nr. NL002024281B84

Het ontstaan van Foodborden.nl

Foodborden.nl is een concept van Fotostudio IwanBronkhorst.nl. Onze fotostudio is gespecialiseerd in food- en productfotografie, conceptontwikkeling en workshops. De ondergronden en achtergronden worden in eigen fotostudio ontwikkeld en zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring in food- en productfotografie, en de originele backdrops en surfaces die in onze fotostudio worden gebruikt.

Het idee voor het concept is halverwege 2017 ontstaan door de vragen die onze fotostudio regelmatig kreeg over onze collectie ondergronden en achtergronden. Deze collectie was op IwanBronkhorst.nl gezet om zo onze klanten en samenwerkende partners (food stylisten, reclamebureau’s) eenvoudig een overzicht te geven van de aanwezige achtergronden en ondergronden voor food fotografie en productfotografie. Bijna dagelijks kregen wij vragen of onze ondergronden geleend of gehuurd konden worden.

Helaas behoorde dat niet tot de mogelijkheden. De meeste ondergronden zijn unieke exemplaren, sommige té zwaar om te tillen, sommige heel fragiel en andere uniek door het verhaal of bijzondere historie. In veel gevallen is er veel moeite gaan zitten in het verkrijgen van deze ondergronden. Met een in eigen huis ontwikkelde techniek om de originele ondergronden te digitaliseren en te laten reproduceren in hoge kwaliteit was Foodborden.nl geboren.

Met ondernemer en fotograaf Iwan Bronkhorst aan het roer van de onderneming is Foodborden.nl uitgegroeid tot een bekende naam in de wereld van fotografie en styling. Inmiddels verzenden we onze ondergronden voor food fotografie over de gehele wereld! Regelmatig worden er nieuwe ondergronden en achtergronden toegevoegd aan het assortiment en mogen we bekende namen en ketens tot onze vaste klanten rekenen.

Ontwikkeling en productie ondergronden en achtergronden

Onze ondergronden en achtergronden worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd, en zijn in diverse formaten en designs verkrijgbaar. Een kijkje achter de schermen bij o.a. de ontwikkeling, de productie, kwaliteitscontrole, het maken van demo-foto’s en verzending van Foodborden.