Over Foodborden.nl

Ondergronden voor foodfotografie en productfotografie

Foodborden.nl is een onderdeel van Fotostudio IwanBronkhorst.nl. Onze fotostudio is gespecialiseerd in food- en productfotografie, conceptontwikkeling en workshops. De ondergronden en achtergronden worden in eigen fotostudio ontwikkeld en zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring in food fotografie en de originele backdrops en surfaces die in onze fotostudio worden gebruikt.

De oorsprong

Het concept is halverwege 2017 ontstaan door de vragen die onze fotostudio kreeg over onze collectie ondergronden en achtergronden. Deze collectie was op onze website IwanBronkhorst.nl gezet om zo onze klanten en samenwerkende partners eenvoudig een impressie te kunnen geven van de aanwezige achtergronden en ondergronden. Bijna dagelijks ontvingen wij vragen of er ondergronden geleend of gehuurd kon worden.

Helaas behoorde dat niet tot de mogelijkheden. De meeste ondergronden waren unieke exemplaren, sommige heel fragiel en andere uniek door het verhaal of bijzondere historie.

Met een in eigen huis ontwikkelde techniek om de originele ondergronden te digitaliseren en te laten reproduceren in hoge kwaliteit was Foodborden.nl geboren.

Inmiddels verzenden we onze ondergronden voor food fotografie over de gehele wereld!

Bedrijfsgegevens

IwanBronkhorst.nl, h.o.d.n. Foodborden.nl

Industrieterrein Boekelermeer
De Droogmakerij 78
1851 LX Heiloo
Nederland

Telefoon: 085-0043380
E-mail: info@foodborden.nl
K.v.K. nr. 56916523
BTW nr. NL002024281B84

Ontwikkeling en productie ondergronden en achtergronden

Onze ondergronden en achtergronden worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd, en zijn in diverse formaten en designs verkrijgbaar. Een kijkje achter de schermen bij o.a. de ontwikkeling, de productie, kwaliteitscontrole, het maken van demo-foto’s en verzending van Foodborden.