Nieuwe achtergronden en ondergronden in de collectie

Nieuwe designs

Hier vind je de nieuwste backdrops, achtergronden en ondergronden voor foodfotografie en productfotografie. Met regelmaat voegen we nieuwe designs achtergronden, ondergronden en backdrops toe aan de webwinkel. Het assortiment backdrops bestaat uit een groot aantal unieke designs die zijn gebaseerd op de achtergronden die wij in onze fotostudio gebruiken bij food photography.

Nieuw in de collectie achtergronden en ondergronden voor fotografie

Door op een achtergrond van je keuze te klikken kun je meer informatie, voorbeeld foodfoto’s en een demonstratie video over onze foodborden vinden. Je kunt perfect inzoomen op de achtergronden en backdrops voor een goede indruk van de foodborden en de mogelijkheden die ze bieden als achtergronden voor jouw fotografie.

Foodbord Flex

Nieuw in het assortiment zijn de Foodbord Flex backdrops. De Foodbord Flex is de oprolbare versie van de bekende Foodborden in een extra groot formaat van 120x80cm. Net als alle andere ondergronden en achtergronden voor fotografie zijn ook de oprolbare Foodborden Flex voorzien van een beschermlaag waardoor je ze makkelijk kunt schoonmaken. De Foodborden Flex rollen makkelijk uit en zijn direct klaar voor gebruik.

Je kunt ze inzetten als ondergrond, achtergrond / backdrop of naadloos doorlopende ondergrond-achtergrond.