Blog

Nieuw! Handgemaakte backdrops 120x120cm

De vraag is sinds de lancering regelmatig voorbijgekomen of er ook grote handgemaakte ondergronden – formaatje table top – in het assortiment zouden komen. Natuurlijk hebben we die mogelijkheden onderzocht waarbij zowel productie als vervoer van de ondergronden de nodige aandacht behoeft.

Met een aantal van onze eigen wensen op gebied van kleuren en structuur voor de nieuwe ondergronden zijn we aan de slag gegaan om een aantal proef ondergronden en achtergronden te maken. Belangrijk zijn – buiten de kwaliteit, kleur en structuur – de manier hoe de ondergrond te reproduceren is. Het blijft handwerk dus exact hetzelfde worden onze handgemaakte surfaces nooit. Maar de reproduceerbaarheid is wel een belangrijk punt, dus in de voorbereiding naar een nieuwe ondergrond wordt hier tijd en aandacht aan besteed.

Zodra de kleuren en structuur waren bepaald werd een keuze gemaakt voor het basismateriaal, het plaatwerk waarop we werken. En niet te vergeten: het formaat van de nieuwe handgemaakte backdrops! We besloten groots te gaan…120x120cm! Dat is een serieus mooie maat ondergrond voor zowel food fotografie als productfotografie. De onderstaande foto – gemaakt tijdens het productieproces van een van onze nieuwe surfaces – laat goed zien hoe groot het formaat daadwerkelijk is!

Het proefshot

Na de productie van het eerste exemplaar van de nieuwe ondergrond op het volledige formaat is het even spannend als we de proef foodfoto’s gaan maken voor o.a. de invulling van de webshop. Tijdens deze proefsessie fotograferen we een setting zowel van bovenaf als vanuit vogelperspectief.

Afwerking van de ondergronden

Na de proefshots zetten we nog even wat kleine puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ om de ondergrond tot in detail af te werken zoals we voor ogen hebben.

Twee nieuwe surfaces 120x120cm

In dit nieuwe formaat surface starten we met 2 designs: Flamed Plaster Wall en Brown Leather Wall. Klik op onderstaande producten voor meer informatie of om te bestellen.