Gezien op TV bij RTL4's
Het Perfecte Plaatje

In het vijfde seizoen heeft Foodborden.nl meegewerkt aan de vierde aflevering van RTL4’s Het Perfecte Plaatje. Bekende Nederlanders gingen aan de slag met foodfotografie en gebruikte daarbij onze ondergronden en achtergronden. Buiten dat het natuurlijk fantastisch is om ons product in dit populaire tv-programma te zien zijn we ook blij verrast met de creaties van Raymond van Barneveld, Victoria Koblenko, Art Rooijakkers, Jannie van der Heijden, Stefano Keizers en Bibi Breijman.

Hieronder vind je de foto’s én de links naar de door de deelnemers gebruikte ondergronden en achtergronden van Foodborden.nl.

Bert van Leeuwen

Bert van Leeuwen gooide hoge ogen in dit deel van Het Perfecte Plaatje. Hij koos bij zijn foodfoto voor de Foodborden Creamy Moon en Trash Metal. We zijn zelf zo enthousiast over deze combinatie dat er nu ook een CombiDeal van is!

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers ging aan de slag met een ouderwetse bunt cake tijdens de aflevering van Het Perfecte Plaatje. Hij koos voor Foodbord Industrial Wall!

Jannie van der Heijden

Jannie van der Heijden liet haar creatieve dessert zweven voor het Foodbord Paint & Plaster Disaster. Let wel op, door de bewerking die Jannie heeft toegepast oogt de kleur iets anders dan in werkelijkheid.

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko ging met haar milkshake fotoshoot aan de slag met een subtiele pastelkleurige achtergrond en ondergrond. Zij koos voor Foodborden Peeling Paint Blue en Pink Pastels.

Soy Kroon

Soy Kroon had tijdens de aflevering van Het Perfecte Plaatje de uitdagende fotoshoot met Black Ice gekregen. Hij koos voor een combinatie van de Foodborden Industrial Wall en Green Storm welke nu verkijgbaar is als CombiDeal!

Bibi Breijman

Bibi Breijman ging de uitdaging aan met een dessert en droog ijs. Ze gebruikte een te gekke combinatie van de Foodborden Industrial Wall en Back in Black Matte 2!