Opbergen

Gebruik de verpakkingsmaterialen waarin het Foodbord is geleverd voor opslag en transport. Wanneer je Foodborden opbergt, raden we aan ze rechtop te bewaren op een koele, droge plaats zonder blootstelling aan direct zonlicht ondanks dat de kleurechtheid jarenlang gegarandeerd is.

Onderhoud & Tips

Onze Foodborden zijn allemaal beschermd door een matte beschermingslaag om vlekken en krasjes te voorkomen en om ze eenvoudig afneembaar te maken. Het meeste vuil of vlekken kunnen worden verwijderd met een vochtige, zachte (pluisvrije) doek. Hardnekkige vlekken kunnen met warm water en een milde afwasmiddel in de meeste gevallen worden verwijderd.

Let er tijdens het gebruik op dat er geen gloeiend hete voorwerpen op de Foodborden wordt geplaatst, omdat dit de afwerking kan beïnvloeden. Hiermee bedoelen we geen bord met warm eten, maar een pan die direct van het vuur komt, een glas kokend heet water, etc.

Gebruik je Foodbord niet als snijplank, omdat dit het uiterlijk en de afwerking beschadigt. Water of vloeistoffen kunnen korte tijd op het oppervlak worden gebruikt, maar veeg ze af wanneer je klaar bent. Droog het Foodbord grondig af voordat je deze opbergt.

Voedselveiligheid

Hoewel onze Foodborden gesealed zijn om vlekken te voorkomen, zijn ze niet bedoeld als ‘voedselveilig’. Voedsel dat direct op het Foodbord wordt geplaatst moet worden weggegooid.

Afwerking

Al onze Foodborden zijn enkelzijdig en afgewerkt op een glad oppervlak.

Formaten

We bieden Foodborden in drie maten: 90x60cm, 114x76cm en de oprolbare 120x80cm. Als u een aangepast formaat wilt bestellen, neem dan contact met ons op zodat we u een offerte op maat kunnen sturen.

Schade tijdens verzending

Is er schade ontstaan tijdens de verzending? Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op als uw Foodbord beschadigd aankomt door ons een e-mail te sturen met foto’s naar info@foodborden.nl.