CombiDeal!

Terrific Timber + Paint & Plaster Disaster

€ 99,-

Nieuw in de collectie achtergronden & ondergronden

Shop by Style!

Hout

Shop by Style!

Industrieel

Nieuwe ondergrond & achtergrond!

Heavenly Brownies

€ 69 (90x60) / € 99,- (XL)

Fraaie designs, veelzijdig en direct klaar voor gebruik.

Wij kiezen voor kwaliteit. Daarom zijn Foodborden gemaakt van een stevig materiaal dat direct klaar is voor gebruik. Ze zijn zo veelzijdig dat je ze kunt gebruiken als ondergrond of achtergrond!

Wereldwijde Verzending

Gratis verzending binnen Nederland!

Lichtgewicht

Lichtgewicht en makkelijk te vervoeren.

Veelzijdig

Geschikt voor food- & productfotografie.

mooie ondergronden voor fotografie van voedsel

Vele designs en stijlen verkrijgbaar

Op zoek naar ondergronden voor fotografie?

In de webshop van Foodborden.nl vind je fotografie achtergronden en ondergronden.  Ze zijn perfect te gebruiken voor o.a. food fotografie of product fotografie. Bijvoorbeeld voor blogs, social media van je restaurant of website. Je kunt in onze webwinkel achtergronden kopen voor fotografie in diverse stijlen en kleuren. Er zijn ondergronden en achtergronden in o.a. steen, beton, hout, pleister en industriële designs.

Lichtgewicht ondergronden

De lichtgewicht ondergronden en achtergronden worden in onze fotostudio professioneel gedigitaliseerd. We werken dus niet met stockfoto’s, maar écht bestaande ondergronden. Aan de basis staat onze collectie ondergronden en achtergronden die we dagelijks in onze eigen fotostudio gebruiken bij food- of productfotografie. De hoogwaardig print op lichtgewicht materiaal zorgt voor gebruiksgemak, is afneembaar en makkelijk te vervoeren. Geen gesleep met zware ondergronden meer!

Van idee naar Foodbord…

Een aantal van onze Foodborden zijn door onze fotostudio ontworpen aan de hand van een idee. Zo’n idee ontstaat bij het bedenken van een studiosetting tijdens de voorbereiding van een fotoshoot. Onze ruime ervaring met decor en verftechniek in combinatie met onze beproefde digitaliseringstechniek staat garant voor regelmatig nieuwe designs ondergronden voor fotografie.

Veilig & vertrouwd achtergronden kopen

Je koopt backdrops, flatlays, ondergronden en achtergronden voor fotografie veilig en vertrouwd online. Foodborden.nl is onderdeel van IwanBronkhorst.nl, de fotostudio die is gespecialiseerd in foodfotografie en productfotografie. In onze webwinkel koop je ondergronden en achtergronden die binnen 2 tot 3 werkdagen bij je worden bezorgd. Je kunt ook bij ons afhalen en pinnen. Tevens verzenden wij wereldwijd.

Populaire Fotografie Surfaces & Backdrops

Voorbeelden Food Fotografie met Foodborden

Hieronder laten we je alvast wat voorbeeldfoto’s zien van onze ondergronden en achtergronden in de praktijk. Wil je meer voorbeelden zien, dan kun je een kijkje nemen in ons LookBook. Daar vind je diverse achtergronden en ondergronden met voorbeelden in food fotografie en productfotografie waarbij diverse nabewerkingstechnieken zijn gebruikt.

Over Foodborden.nl

Leverbaar in 2 formaten
Onder de naam Foodborden.nl brengt Fotostudio IwanBronkhorst.nl een collectie ondergronden en achtergronden voor foodfotografie en productfotografie op de markt. We leveren zowel lichtgewicht fotografie ondergronden in 2 formaten: 90x60cm en 114x76cm.

Direct klaar voor gebruik
De ondergronden en achtergronden zijn gemaakt van een sterk en lichtgewicht materiaal. Daarom zijn de ondergronden makkelijk te vervoeren naar een fotoshoot op locatie én makkelijk op te bergen. Foodborden zijn direct klaar voor gebruik. Door de beschermlaag zijn de food fotografie ondergronden makkelijk schoon te maken.

Gratis verzending door geheel Nederland
Gratis verzending van alle Foodborden door geheel Nederland. Levertijd ca. 2-3 werkdagen. Tevens verzenden wij wereldwijd. Klik hier voor de tarieven.

Online betalen
Je kunt betalen middels iDeal, PayPal (ook creditcards), Belfius Pay, Giropay, Bancontact/MisterCash, Sofortbanking, bunq en KBC.

Heb je vragen over onze ondergronden en achtergronden voor fotografie? Mail ons op info@foodborden.nl!